مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

آغاز ساخت واگن‌های مترو سفارشی ایران به چین

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به آخرین وضعیت واگن‌های وارداتی از چین گفت: تایید فنی واگن‌ها انجام شده و ساخت واگن نیز از مدتی پیش در چین آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد آقامیری با اشاره به تکمیل ایستگاه‌ها مترو در سال جاری اظهار کرد: با افتتاح این 6 ایستگاه، عملاً خط یک تا هفت با ایستگاه‌ها و تمام تجهیزات جانبی کامل می‌شود.

 

وی با بیان اینکه بنای ما در دوره ششم مدیریت شهری، رفع نواقص و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام در حوزه عمرانی و مترو است، یادآور شد: یکی از سیاست‌های ما این بود که نواقص مترو در طول دوره ششم برطرف شود.

 

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با اعلام اینکه در این دوره 34 ایستگاه مترو ناقص بود که تکمیل شد و یا در حال تکمیل است، خاطرنشان کرد: در دوره قبل تعداد ایستگاه‌های بهره‌برداری شده نهایتاً 14 ایستگاه بوده است.

 

وی درباره تأیید فنی واگن‌های مترو در وزارت کشور نیز گفت: تایید فنی واگن‌ها انجام شده و ساخت واگن  نیز از مدتی پیش در چین آغاز شده است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار